Uniformen

Uniformen

Vores uniform fås i fire udgaver: En børnemodel, en figursyet kvindemodel, en figursyet herremodel og en unisex-model til voksne, der er helt lige i snittet. Alle modellerne består af en uniformsskjorte og en fleece. Fleecen kan lynes på, når det er koldt og af igen, når solen skinner.

Der også to officielle uniformstørklæder: Et klassisk, rødt, trekantet tørklæde med grafik fra vores logo som kommer i to størrelser. Udover det kommer der et stort, vævet, rødt tørklæde med kvaster. Begge tørklæder er til både drenge og piger i alle aldre.

Uniformsvejledning

KFUM-Spejderne har redesignet alle basismærker til uniformen. Det gælder alt fra gruppenavn og enhedsmærker til kursusmærker. 
Derfor behøver du ikke flytte nogle af dine gamle mærker over på din nye uniform, når du får den. For der kommer en masse nye mærker. 

I den nye uniformsvejledning kan du blandt andet se, hvor du kan placere mærkerne på din nye uniform. Der er også vejledning til, hvordan du officielt kan bære din uniform.

 

Hvilken størrelse skal jeg bruge?

Du kan bruge måleskemaet til at finde den helt rigtige størrelse, når du skal købe din nye uniform. Måleskemaet er især godt, hvis du ikke har mulighed for at prøve uniformen hos 55°nord, før du køber den. 

Der er et måleskema for hver af de fire uniformsmodeller: Børnemodellen, damemodellen, herremodellen og unisexmodellen.  

 

En størrelse større 
Hvis du ikke har et målebånd ved hånden, er det en tommelfingerregel, at du skal vælge en størrelse større, end du normalt bruger. Den nye uniform er nemlig lidt lille i størrelsen.  

Seneste kommentarer

01.09 | 09:18

Hej med jer
Jeg er formand for Broen Halsnæs, som kan betale for kointigent for familier, som ikke selv kan betale. Mangler jeres bank reg og konto nr.

19.06 | 12:02

Hej

Vi er en gruppe som interessere os for Nosework,som er hunde som finder dufte ala narko hunde som finder narko.Vi vil høre om det er muligt at leje jeres lokaler/område en hel dag.Mvh Helle

15.08 | 20:38

Hej Michelle,

Så er det hos ulvene hun skal gå, de starter på onsdag d. 18 kl 18.30- 20.00

15.08 | 17:16

Hej.
Jeg har en datter på 7 år, i 2 klasse, som rigtig gerne ville prøve at gå til spejder.
Hvordan og hvorledes kan dette lade sig gøre hos jer ?
Hvor er der opstart ?

Mvh

Del siden